• Flisby förvärvar Allt i Sten

    Flisby har ett av marknadens bredaste produktsortiment inom betong- och naturstensprodukter med en stark e-handel och fem butiker runt om i landet. Idag meddelar Flisby att man har förvärvat familjeföretaget Allt i Sten Sverige AB. Allt i Sten fokuserar på försäljning av marksten, stödmurar och natursten till entreprenörer och privatpersoner. Bolaget har idag två butiker i Stockholmsområdet, en i Norsborg och en i Vallentuna samt även en e-handel. Företaget omsätter ca 50 miljoner kronor och har 15 anställda.

    - Allt i sten är precis som Flisby ett familjeföretag och tillsammans ser vi en stor möjlighet att vidareutveckla vårt utbud och service av stenprodukter till både våra entreprenörer och våra privatpersoner i Stockholmsregionen, säger Magnus Andersson VD Flisby. Det är dessutom extra roligt att Jörgen fortsätter tillsammans med oss i rollen som vice VD.

    - Vi ser framemot att fortsätta bygga nära och långvariga relationer med våra kunder tillsammans med Flisbys starka varumärke. Vi har samma tänk och personkemi och det är roligt med nya idéer och drivkrafter, säger Jörgen Rönnberg fd VD Allt i Sten och numera vice VD för Flisby

    Både Flisby och Allt i Sten ser potentialen att vidareutveckla verksamheterna och dess produkter tillsammans.