• Flisby söker en Marknadsansvarig

  Flisby är mitt i en digitaliseringsresa och vi söker nu en driven och strukturerad marknadsansvarig.Vi söker dig som vill vara delaktig i denna resa och ta det övergripande ansvaret för Flisbys marknadsföring och dess e-handel.

   

  Dina arbetsuppgifter

  I denna roll kommer du att ha det övergripande ansvaret för marknadsföringen av Flisbys varumärke och produktsortiment. Du kommer att tillsammans med dina medarbetare planera, leda och genomföra olika projekt inom marknadsföring och kommunikation. Projekten kommer att variera i omfattning.

  Dina främsta arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  - Fortsätta utvecklingen av vår webplats, dess e-handel och våra sociala medier
  - Driva trafik/handeln digitalt till vår webb och digitala kanaler
  - Produktion av digitalt content såsom text, bild samt rörligt material
  - Framtagning av marknadsmaterial för web, sociala medier och kampanjer
  - Produktion av marknadskommunikation så som nyhetsbrev och pressmeddelanden
  - Målstyrd kommunikation och marknadsaktiviteter
  - Uppföljning och analysarbete
  - Säkerställa att varumärket följer de riktlinjer som finns
  - Marknadsbudgetansvar

  Som marknadsansvarig kommer du hela tiden att arbeta proaktivt och kreativt för att skapa värdefullt innehåll tillsammans med dina medarbetare. Du blir en del av en mindre marknadsavdelning som arbetar tätt ihop och där du kommer tillföra struktur och hög genomförandegrad. Du rapporterar till Flisbys VD.

   

  Din profil

  Vi söker dig med erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har erfarenhet att driva e-handel. Du har tidigare arbetat i en roll där du varit delaktig i olika projekt inom marknad och har en god förståelse för vad som krävs för att lyckas i dessa. Du har erfarenhet av arbete med olika webplattformar samt goda kunskaper inom Google analytics, Adobe-programmen och sociala medier-plattformar. Dina kunskaper inom det svenska språket är mycket goda och du har en god förmåga att uttrycka dig i skrift. Vi ser också att du har ett sinne för färg och form och kan kombinera detta med text på ett genomtänkt och attraktivt sätt.

  Din personlighet är av största vikt för oss. Du är en självgående person som tar egna initiativ för att ständigt driva arbetet framåt och du har en förmåga att samtidigt som du arbetar detaljinriktat inte förlora helheten och den övergripande bilden. Du är idérik och har en god förmåga att forma dina idéer inom ramarna för satt marknadsstrategi och dess budget. Som person är du ödmjuk och prestigelös och har lätt för att samarbeta. Du kommer ha personalansvar för en eller två medarbetare.  Du välkomnas till ett härligt team där du kommer ingå i vår ledningsgrupp och har alla möjligheter att påverka varsamheten med dina idéer och din kompetens.

  Övrigt 

  Placering: Något av Flisbys kontor
  Start: Snarast möjligt 
  Varaktighet: Tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning
  Arbetstid: Heltid

  Välkommen med din ansökan till Margita Berglund, margita.berglund@flisby.se senast den 30 juni 2022. Tillträde efter ök.