• E-handelsansvarig

  Nu söker vi en person att driva vår
  E-handel / webbutveckling

  Ditt uppdrag är att driva vår e-handel med ansvar för försäljningen, dess trafik, innehåll och det operativa arbetet med webbshopen. Med mål att öka försäljningen ser du till att webbshopen är uppdaterad och optimerad. Du ansvarar för innehåll, att rätt produkt syns vid rätt tillfälle med rätt information samt driver kampanjer.

  Du kommer även att arbeta mycket med uppföljning och analys för att kunna identifiera framtida behov och driva försäljningen framåt. Du har kunden i fokus och kommer att ha en del kundkontakt via vår chatt och våra sociala medier.

  Du kommer att samarbeta tätt tillsammans med försäljning och vara en del av marknadsavdelningen och rapportera till marknadsansvarig.

  Vi söker dig som är driven och resultatinriktad. Du är van att planera din egen tid och arbeta proaktivt inom dina ansvarsområden. Viktiga personliga egenskaper är strukturerad, ansvarstagande, analytisk och kreativ i ditt arbete. Du är också en lagspelare som gillar att vara en del i ett team som jobbar mot samma mål.

  Vi ser helst att du har några års erfarenhet av att driva framgångsrik e-handel. Goda kunskaper i Google Analytics samt andra viktiga analysverktyg.

  Det vi erbjuder dig är en spännande roll i vår organisation där du får stora möjligheter att själv vara med och påverka. Du blir en del i ett gott gäng medarbetare med en härlig kamratskap!

  Övrigt 

  Placering: Något av Flisbys kontor
  Start: Snarast möjligt 
  Varaktighet: Tillsvidaretjänst som inleds med 6 månaders provanställning
  Arbetstid: Heltid

  Välkommen med din ansökan till Margita Berglund, margita.berglund@flisby.se senast den 30 juni 2022. Tillträde efter ök