Trädgårdens golv sedan 1966

Det var en smålänning som lärde oss möblera våra hem till en rimlig peng. Nu är vi fler smålänningar, som denna gång visar hur man med enkla medel kan inreda sommarens finrum. Där den ene håller sig inom hemmets väggar, där breder vi andra ut oss ända till tomtgränsen.
På Flisby uppe på småländska höglandet har vi stenkoll på allt som har med marktäckning att göra – och vi delar gärna med oss. Till exempel på vår hemsida, det perfekta planeringsverktyget fyllt av både information och inspiration. Att vi dessutom erbjuder marknadens bredaste sortiment av marksten och murar i natursten och betong samt dekorsten, trappor och staket gör knappast saken sämre. Välkommen att planera – och inspireras – tillsammans med oss!


Rickard Hjälm, VD Flisby AB  

Därför ska du handla av oss:

Vi har funnits länge

Vi utvecklat ett unikt logistiknät som förkortar vägen mellan tillverkare och konsument. Det mesta materialet är hämtat direkt från berget eller gjuteriet, utan diverse mellanhänder. Det gör att vi kan hålla de låga priser vi gör. Vi söker stenen där den finns vilket innebär att vi kan erbjuda unika stensorter från ett 15 tal olika platser i världen. Och vi gör det med ansvar vilket du kan läsa om i vår Uppförandekod.

Vi erbjuder valfrihet

Flisby har marknadens största utbud av marktäckning till trädgård. Hos oss kan du beställa alltifrån traditionella betongvaror till marknadens största sortiment av granit, skiffer, kalk- och sandsten, sjösten eller dekorsten i många material.

Jämför gärna våra priser!

Hos Flisby hittar du sten till din trädgård i alla prisklasser. Det beror helt enkelt på vad du vill satsa på. Men du kan lugnt jämföra oss med våra konkurrenter och se att vi är riktigt prisvärda.

Vi ger tips och råd...

Flisbys personal är utbildad på hela vårt sortiment och lotsar rätt om du känner dig osäker på vilken sten som passar just dig bäst. Besök gärna våra fina trädgårdsutställningar i Flisby, Göteborg, Malmö, Jönköping eller Halmstad. Där finns många av våra produkter lagda i överskådliga visningsytor. Vill du se hur andra har gjort har vi massor av inspirationsbilder på vår hemsida. Våra duktiga medarbetare hjälper förstås även till per telefon.

...och vi gör mer än så

Är vägen från idé till färdig trädgård längre än du räknat med? Då kan det vara klokt att bolla dina idéer med någon av de trädgårdsarkitekter vi samarbetar med. Vill du få trädgården snabbt färdig utan att själv behöva ta i hjälper vi gärna till att förmedla kontakt till anläggare som vi också samarbetar med. 

Bosse Rappne