• Garageuppfarter

  Drömmer du om att ha den snyggaste uppfarten på gatan? Hos oss hittar du allt du behöver för en hållbar och stilren garageuppfart. Smågatsten i granit, enkla betongplattor eller melerade plattor – titta igenom utbudet och se vad du fastnar för.

 • Kan jag anlägga en garageuppfart själv?

  Om du har intresset och läser på ordentligt om underlag, underarbete och verktyg i förväg har du goda möjligheter att anlägga din garageuppfart på egen hand. Se också till att införskaffa rätt verktyg för ändamålet.

  Vilken sten ska jag välja?

  Hos oss hittar du en uppsjö av olika typer av sten som passar på garageuppfarter. Det som avgör vilken sten du ska välja är framför allt tycke och smak. Om du ska köra bil på din garageuppfart behöver du också se till att den sten du väljer håller för fordon. Tänk också över om du önskar något speciellt mönster på din stenläggning. Olika sten har olika förutsättningar vad gäller mönstermöjligheter.

  Hur håller jag min garageuppfart i gott skick år efter år?

  Något som ofta förstör intrycket av en annars välanlagd garageuppfart är ogräs. Om du tänker på att ha en slät och hård fog mellan plattorna blir det svårare för flygande ogräs att slå rot på platsen. Den här typen av fog finns oftast både med och utan ogräsmedel.